Totalentreprise

Ved totalentreprise står Bryndumsager Tømrer ApS for al kommunikation og koordinering mellem de relevante faggrupper for dit projekt.

Vi har god kontakt til murere, elektrikere, VVS’ere og andre tømrer, så du udelukkende har os som kontaktperson. Vi sørger for det hele.

Vi varetager din totalentreprise

At styre et byggeprojekt kan tit være svært og tidskrævende. Vi kan varetage din totalentreprise og derved give dig friheden til at tænke på noget andet samt trygheden ved at vide, at din totalentreprise er i de bedste hænder.

Når vi overtager en totalentreprise for vores kunder, sørger vi for at finde de rigtige håndværkere til opgaven. Vi har et stort netværk og et godt samarbejde med alle typer håndværkere, så du får det bedste resultat. Her står vi for at koordinere opgaverne i mellem de involverede i den rigtige rækkefølge.

På denne måde kan du trække på den erfaring, vi har fået ved at varetage alt fra små opgaver til store projekter for både Varde Kommune, virksomheder og private kunder.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at styre dit byggeprojekt, er du velkommen til at kontakt os på tel. 22 46 25 84 for en uforpligtende snak.

Få et godt tilbud fra ​Bryndumsager Tømrer

Står du med overvejelser omkring et byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os for en nærmere snak. ​Vi har mange års erfaring med nybyggeri og tilbygninger. Med i prisen får du også vores erfaring og ekspertise samt rådgivning.

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 46 25 84 eller send os en email til info@bryndumsager.dk.

Vi besvarer gerne spørgsmål vedrørende dit byggeprojekt, så du er også velkommen til at udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig.