Køkken

Hos Bryndumsager Tømrer leverer vi køkkenløsninger af alle slags.
Vi benytter os af vores professionelle samarbejdspartnere og egen køkkenmontør.

Det vigtigste for os er, at vi ved, at du får et køkken, der holder i mange år, og som vi er stolte af at kunne levere.

Nyt køkken og køkkenrenovering

Overvejer I at bygge nyt hus eller at investere i et nyt køkken, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige køkkenløsning. Et nyt køkken skal ikke bare være smukt og stilfuldt, men også fungere perfekt i hverdagen.

Prisen på jeres nye køkken afhænger af mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed. De er blandt andet jeres valg af materialer, antallet af skabselementer, type af bordplade, ekstraudstyr og tilbehør – og ikke mindst køkkenets størrelse. Vi hjælper gerne med et overblik over, hvad der påvirker prisen på jeres nye køkken.

Vi tager også gerne en snak om jeres nuværende køkken og hjælper med at finde mulighederne i en køkkenrenovering, som oftest er en mere økonomisk løsning end et nyt køkken.

Fortæl os gerne om jeres køkkendrømme, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning. Herefter sørger vi for at lave tegninger og et tilbud, som du kan stole på.

Få et godt tilbud fra ​Bryndumsager Tømrer

Står du med overvejelser omkring et byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os for en nærmere snak. ​Vi har mange års erfaring med nybyggeri og tilbygninger. Med i prisen får du også vores erfaring og ekspertise samt rådgivning.

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 46 25 84 eller send os en email til info@bryndumsager.dk.

Vi besvarer gerne spørgsmål vedrørende dit byggeprojekt, så du er også velkommen til at udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig.