Nybyg

​Bryndumsager Tømrer ApS bygger lige det, som du har behov for. Vi bygger nye huse, tilbygninger, landbrugsejendomme og industribyggeri.

Vi er et stærkt team på fem kompetente medarbejdere, der udfører professionelt kvalitetsbyggeri i fuld overensstemmelse med den indgåede aftale om byggeriet.

Vi udfører nybyg efter dine behov

Nybyggeri er en tillidssag, og der er mange ting at tage stilling til. Du bliver hurtigt stillet over for en masse spørgsmål omkring byggetilladelser, materialevalg, budget og økonomi, tidsrammer osv,  og vi stiller gerne vores egne erfaringer og ekspertise til rådighed for at besvare alle disse spørgsmål.

Vi har stor erfaring i at hjælpe vores kunder med den rigtige rådgivning, når man går med planer om at bygge nyt – både  til privatpersoner og til virksomheder.

Mangler I plads i privatboligen, eller går I med overvejelser om at bygge nyt i stedet for at renovere jeres nuværende, så står vi klar til at hjælpe jer.

Står din virksomhed og mangler plads til produktion, lagerplads, eller måske har du brug for mere plads til landbrugsmaskiner og driften af dit landbrug, så klarer vi også det.

Lad os tage en samtale om, hvad dit reelle behov er, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

 

Få et godt tilbud fra ​Bryndumsager Tømrer

Står du med overvejelser omkring et byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os for en nærmere snak. ​Vi har mange års erfaring med nybyggeri og tilbygninger. Med i prisen får du også vores erfaring og ekspertise samt rådgivning.

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 46 25 84 eller send os en email til info@bryndumsager.dk.

Vi besvarer gerne spørgsmål vedrørende dit byggeprojekt, så du er også velkommen til at udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig.