Giv din bolig nyt liv

Renovering

Er det tid til at genopfriske din bolig med en renovering?

Går du og drømmer om en større eller mindre renovering af din ejendom, så tag en samtale med Bryndumsager Tømrer ApS. Vi kan helt sikkert hjælpe. Vi har mange års erfaring med renoveringer, som vi gerne deler ud af, så du kan få lige præcis det resultat, som du ønsker dig.

Vi tilbyder alle former for renoveringer

​Vi tilbyder alt inden for renoveringer, herunder blandt andet nye lofter, nye tage, nye tagrender, nye døre og nye vinduer. Vi renoverer stort set alt, hvad der kan renoveres eller udskiftes.

Tryghed for kunden under renovering vægter højt hos Bryndumsager Tømrer. Vi bestræber os derfor på at være de bedste, og vi holder, hvad vi lover, både med hensyn til aftalte tider og priser.​

Når du laver en aftale med os, kan du være sikker på, at vi kommer til aftalt tid og leverer det stykke kvalitetsarbejde, der er aftalt. Skulle der mod alle forventninger være en reklamation, der skal udbedres, så laver vi det med et smil. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds.

Bryndumsager Tømrer ApS

Renovering af din bolig

af vinduer, døre, lofter mv.

Som tømrer har vi mange forskellige opgaver. Renovering af boliger er en af dem, og det er vi rigtig gode til.

Kontakt os i dag for at få et helt uforpligtende tilbud!

Hvad skal vi se på?

Skriv til os!

Få et godt tilbud på renovering

 

​Vi laver renoveringer for blandt andet Varde Kommune, boligselskaber, landbruget, erhvervslivet og private. Fælles for disse renoveringer er, at vi altid leverer et flot stykke kvalitetsarbejde til en god pris. Rådgivning er også en del af arbejdet, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig. 

Ring til os i dag på 22 46 25 84 for at få mere at vide om, hvordan du kan få en renovering til den rigtige pris.

Kontakt os

med en opgave

Adresse

Vænget 25
6818 Årre

CVR: 31883644

Bryndumsager Tømrer ApS ©