Følg os på Facebook:

Over 40 års erfaring​

Detaljeorienteret arbejde​

Professionel planlægning​

Udskiftning af vinduer og døre i solid kvalitet

Har du brug for udskiftning af vinduer eller døre i din bolig, og bor du nær Årre, Varde, Bramming eller Esbjerg? Bryndumsager Tømrer i Årre tilbyder grundig montering og udskiftning af vinduer og døre i solid kvalitet. Det kan være fordi dine vinduer eller døre er triste at se på eller utætte. Vi er altid klar med gode råd og vejledning til, hvad du skal vælge, og hvornår det bedst kan betale sig at skifte ruderne.

Professionel rådgivning inden for montering af vinduer

Når det er tid til udskiftning af vinduer, kan det føles som en uoverskuelig opgave, fordi der er så meget at vælge imellem. Dertil kommer, at et hus kan skifte karakter ved valg af nye vinduer og døre. Derfor er det vigtigt, at få korrekt og professionel rådgivning fra kompetente fagmænd. 

Vi tilbyder rådgivning, herunder til termo- og energiruder samt udvendigt og indvendigt fugearbejde. Der er, med andre ord, tale om totalløsninger, så du kan få helt nye døre eller vinduer i din bolig.

Er der eksempelvis sket en skade i vinduet, kan vi skifte den. Og hvis dine vinduer er utætte eller dårligt isoleret, kan det godt betale sig at udskifte dem til energirigtige vinduer, da det kan nedsætte dit varmeforbrug og give dig et bedre indeklima. Derved vil du opleve, at du kan spare mange penge med de rigtige vinduer.

Du vil opleve, at vi leverer et totalt tilpasset arbejde, hvor der er taget hånd om finishen både ude og inde i forbindelse med udskiftning af dine vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Ønsker du en konkret pris på udskiftning af vinduer eller døre, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Vores priser varierer naturligvis alt efter opgavens omfang. Dertil kommer, at materialevalget også har noget at sige i forhold til pris. Vi prøver dog så vidt som muligt, at finde en god pris, der passer til dit budget og behov.

Kontakt os for et tilbud på nye vinduer efter mål

Hos os er ingen opgave for stor eller lille. Så uanset om du skal bestille udskiftning af alle vinduer og døre i din bolig, eller om der blot er tale om en enkelt rude, er vi klar til at hjælpe dig. Vi både anvender og anbefaler vinduer fra Idealcombi, som i vores optik er nogle af de bedste på markedet.

Skal vi hjælpe dig med udskiftning af vinduer, kan du ringe til os på telefon: 22 46 25 84. Du kan også sende os en e-mail på: info@bryndumsager.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye vinduer og døre!

​Hvem er vi

Bryndumsager Tømrer ApS

CVR: 31883644

Kontakt os

Steen Larsen i Årre, DK på Houzz