Få hele pakken med

Totalentreprise

Vi har de rigtige kontakter til andre håndværkere i branchen, så du får det bedste resultat

Ved totalentreprise står Bryndumsager Tømrer ApS for al kommunikation og koordinering mellem de relevante faggrupper for dit projekt.

Vi har god kontakt til murere, elektrikere, VVS’ere og andre tømrer, så du udelukkende har os som kontaktperson. Vi sørger for det hele.

Gratis råd og vejledning

Vi yder unik service til kunder, der gerne vil selv. Vores kunder er velkommen til at ringe og få gratis råd og vejledning ved køb af materialer til eget brug. Derved kan du bruge den erfaring, som vi har fået ved at varetage alt fra små opgaver til store projekter for både Varde Kommune, erhverv og private kunder.

Vi kan også varetage din totalentreprise og derved give dig friheden til at tænke på noget andet samt trygheden ved at vide, at din totalentreprise er i de bedste hænder.

Bryndumsager Tømrer ApS

Vi er ansvarlige for dit byggeprojekt

med kontakten til alle håndværkere

Når du hyrer os til at udføre totalentreprise, så får du også alle vores kontakter med. Vi kender rigtig mange dygtige håndværkere, der kan hjælpe på dit projekt.

Kontakt os i dag for at få et helt uforpligtende tilbud!

Hvad skal vi se på?
Skriv til os!

Tilbud på totalentreprise

 

For at giver dig det bedste tilbud, har vi brug for at vide, hvad du drømmer om. Hvad er dine behov og dine ønsker, og når det er fastlagt, samler vi det hele i et tilbud til dig.

Ring til os i dag på telefon 22 46 25 84 eller send os en e-mail på info@bryndumsager.dk. Den svarer vi hurtigst muligt, men ønsker du gratis rådgivning, så er det bedst, at du ringer.

Kontakt os

med en opgave

Adresse

Vænget 25
6818 Årre

CVR: 31883644

Bryndumsager Tømrer ApS ©