Alt inden for

Køkken

Køkkenrenovering og nyt køkken lavet præcist til din bolig

Hos Bryndumsager Tømrer ApS leverer vi køkkenløsninger af alle slags. Vi benytter os af vores professionelle samarbejdspartner og vores egen køkkenmontør. Det vigtigste for os er, at vi ved, at du får en køkkenkvalitet, som vi er stolte af at kunne levere.

Lad os opfylde dine køkkendrømme

​Dit nye køkken skal ikke blot være smukt og stilfuldt, men også fungere perfekt i hverdagen. Det gælder både, når der skal laves mad til enhver lejlighed. Her er det rart at have et køkken, hvor der er kælet for detaljerne og med alle de detaljer, som du drømmer om.

Når du har fortalt os, hvad du drømmer om, og vi sammen har fundet lige det køkkendesign, der passer til dig, laver vi tegninger, og du får et tilbud, som du kan regne med.

Bryndumsager Tømrer ApS

Et personligt

køkken til dit hjem

Bryndumsager Tømrer sørger for at dit nye køkken kommer til at stå skarpt og flot!

Vi har mange års erfaring med køkkenmontering. Inden opstart af opgaven, giver vi dig gerne råd og vejledning omkring materialer, farver, stilart osv., hvis du ønsker dette.

Kontakt os i dag for at få en uforpligtende snak.

Hvad skal vi se på?

Skriv til os!

Få et godt tilbud fra din tømrermester

​Vi har mange års erfaring med opsætning af køkkener og rådgiver dig gerne, så du får det bedste af det bedste, der lige passer til dine behov.

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 46 25 84 eller på e-mail info@bryndumsager.dk. Vi besvarer gerne spørgsmål vedrørende dit nye køkken, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige præcis det køkken, som du ønsker dig. 

 

Kontakt os

med en opgave

Adresse

Vænget 25
6818 Årre

CVR: 31883644

Bryndumsager Tømrer ApS ©