Følg os på Facebook:

Over 40 års erfaring​

Detaljeorienteret arbejde​

Professionel planlægning​

Totalentreprise af store og små opgaver

Når Bryndumsager Tømrer ApS tager sig af din totalentreprise, varetager vi al kontakten med murere, elektrikere, VVS'ere og tømrere, således du kun har en kontaktperson. Vi henter priserne ind for dig og laver et samlet tilbud, således du har et byggeprojekt, der er til at overse. Når du har godkendt projektet, og det er lige, som du vil ønsker det, så tager vi os af al koordination og kommunikation mellem faggrupperne, så du kan bruge din tid på noget andet.

Gratis råd og vejledning

​Vi har også en helt speciel service til kunder, der gerne vil selv. Vores kunder er velkommen til at ringe og få gratis råd og vejledning ved køb af materialer til eget brug. Derved kan du bruge den erfaring, som vi har fået ved at varetage alt fra små opgaver til store projekter for både Varde Kommune, erhverv og private kunder. 

Vi kan også varetage din totalentreprise og derved give dig friheden til at tænke på noget andet samt trygheden ved at vide, at din totalentreprise er i de bedste hænder.

Tilbud på totalentrepriser

​For at giver dig det bedste tilbud, har vi brug for at vide, hvad du drømmer om. Hvad er dine behov og dine ønsker, og når det er fastlagt, samler vi det hele i et tilbud til dig. Ring til os i dag på telefon 22 46 25 84 eller send os en e-mail på info@bryndumsager.dk. Den svarer vi hurtigst muligt, men ønsker du gratis rådgivning, så er det bedst, at du ringer.

​Hvem er vi

Bryndumsager Tømrer ApS

CVR: 31883644

Kontakt os

Steen Larsen i Årre, DK på Houzz