Følg os på Facebook:

Over 40 års erfaring​

Detaljeorienteret arbejde​

Professionel planlægning​

Nybyggeri af tilbygninger og ejendomme

​Bryndumsager Tømrer ApS bygger lige det, som du har behov for. Vi bygger nye huse, tilbygninger, landbrugsejendomme og industribyggeri. Vi er et stærkt team på fem kompetente medarbejdere, der udfører professionelt kvalitetsbyggeri i fuld overensstemmelse med den indgåede aftale om byggeriet, og vi overholder naturligvis byggelovgivningen.

Når du vælger nybyg af et hus, opnår du en række fordele fremfor at købe et eksisterende hus. Med nybyg eller tilbyg har du mulighed for at sætte dit helt eget præg på huset, både med hensyn til indretning og materialevalg.

Vi udfører nybyg efter dine ønsker og behov

​Uanset hvad dine kvadratmeter skal bruges til, så bygger vi lige det, der passer til dig. Mangler du mere plads til at producere på eller lagerplads til det, som du allerede har produceret, eller måske har du brug for mere plads til landbrugsmaskiner og driften af dit landbrug, så klarer vi også det.

 Lad os tage et samtale om, hvad dit reelle behov er, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

 

​Kontakt os for råd og vejledning om nybyggeri

​Vi rådgiver og vejleder gerne i forbindelse med alle byggeriets faser. Dit byggeprojekt er i gode hænder hos os, hvad enten du vælger at lade os tage os af det hele, eller du vælger medbyg, hvor du selv står for en del af entreprisen. Kontakt os for mere information på telefon 22 46 25 84 eller på e-mail info@bryndumsager.dk. Du vil altid få en god service og en pris, som du er tilfreds med. Vi stræber efter, at alle vores kunder bliver glade og tilfredse med det arbejde, som vi har udført.

​Hvem er vi

Bryndumsager Tømrer ApS

CVR: 31883644

Kontakt os

Steen Larsen i Årre, DK på Houzz