Følg os på Facebook:

Over 40 års erfaring​

Detaljeorienteret arbejde​

Professionel planlægning​

Køkkenrenovering og nyt køkken fra Designa til din bolig

Hos Bryndumsager Tømrer ApS leverer vi køkkenløsninger af alle slags. Vi benytter os af vores professionelle samarbejdspartner og vores egen køkkenmontør. Det vigtigste for os er, at vi ved, at du får en køkkenkvalitet, som vi er stolte af at kunne levere.

Lad os gøre dine køkkendrømme til virkelighed

​Dit nye køkken skal ikke blot være smukt og stilfuldt, men også fungerer perfekt i hverdagen. Det gælder både, når der skal laves hverdagsmad, og når der skal laves mad til livets mange fester. Her er det rart at have det rette køkken, hvor der er kælet for detaljerne og med alle de detaljer, som du drømmer om. Når du har fortalt os, hvad du drømmer om, og vi sammen har fundet lige det køkkendesign, der passer til dig, laver vi tegninger, og du får et tilbud, som du kan regne med.

​Få et godt tilbud på køkkenrenovering der passer til dig

​Vi har mange års erfaring med opsætning af køkkener og rådgiver dig gerne, så du får det bedste af det bedste, der lige passer til dine behov. Kontakt os allerede i dag på telefon 22 46 25 84 eller på e-mail info@bryndumsager.dk. Vi besvarer gerne spørgsmål vedrørende dit nye køkken, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige præcis det køkken, som du ønsker dig. 

​Hvem er vi

Bryndumsager Tømrer ApS

CVR: 31883644

Kontakt os

Steen Larsen i Årre, DK på Houzz